Az első lépéstől a tetőpontig: a Nestlé LEAD program sikertörténete

2024 május 8.

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket a Nestlé-vel létrehozott, immáron 3 éve futó LEAD vezetőképző program sikeressége, amelyet idén a Joint Venture Szövetség (JVSZ – Joint Venture Association) által megszervezésre került Companies for the Future díjátadóján első hellyel jutalmaztak Best Talent Program kategóriában.

Megkértük Lócki Anitát, a Nestlé Senior Talent Partnerét, mondjon pár szót erről az izgalmakkal és innovációkkal teli útról:

🎙Miben látod a LEAD program sikerét? Mi jelenti számodra a sikert a program kapcsán?

💭 A résztvevők visszajelzéseiben és a külső szakértők pozitív értékelésében. A résztvevők számára a program során nyújtott személyre szabott tréningek, valamint a színpadi jelenetek életre szóló élményt nyújtottak. Ezek a tapasztalatok a komfortzónán kívüli kihívásokon keresztül nemcsak, hogy megerősítették, hanem ki is bővítették a résztvevők személyes és szakmai képességeit.

🎙Miben látod a LEAD program legnagyobb értékét és hatását a Nestlében?

💭A résztvevők által felfedezett, korábban rejtett kompetenciák kiaknázásában és a vezetői készségek fejlődésében. Ezek a készségek, különösen a coaching képességek, közvetlenül javították a munkahelyi teljesítményt, és hozzájárultak a munkatársak megtartásához, ami pozitívan befolyásolta a vállalat teljesítménymutatóit.

🎙Mi volt az egyik legnagyobb kihívás vagy akadály, amivel szembe kellett nézned a program fejlesztése során, és hogyan sikerült ezt leküzdened?

💭A pandémia alatti online térre való átállás jelentős kihívást jelentett, de a digitális eszközök és kompetenciák fejlesztése révén sikerült a helyzetet előnyünkre fordítani. Az online képzési modulokba való beruházás lehetővé tette, hogy fenntartsuk a tréningek interaktivitását és személyességét, még virtuális környezetben is.

🎙Milyen tanulságokat vonsz le a program sikeres tapasztalatából?

💭A program sikere megerősítette, hogy a kiemelkedő eredmények elérése nagyobb energiabefektetést igényel, de ez a befektetés hosszú távon megtérül. A program során kialakított közösség és bizalmi légkör megmutatta, hogy a munkahelyi kapcsolatok és a szervezeti kultúra pozitív alakítása elengedhetetlen a tartós sikerhez.

Nagy öröm számunkra a LEAD eredményessége , amelynek három kulcseleme a program folyamatos fejlesztése, élménnyé tétele és a Nestlével folytatott közös, elkötelezett munka volt. A program sikere a hatásában és kiterjesztésében is megsokszorozódik a későbbiekben, hiszen tervek szólnak a közép-kelet-európai területen a program bővítésére.

Ha te is szeretnél újítani és kihozni csapatodból a legtöbbet, akkor keress minket, személyesen, telefonon vagy emailen is szívesen adunk ötletet ahhoz, hogyan érd el kitűzött céljaidat. Lépjünk kapcsolatba az info@x-sight.hu email címen, vagy a 06-1-464-5223 telefonszámon!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0