LeaderShift – paradigmaváltó szemlélet a vezetésben

 • leadership kódex
 • modern eszköztár
 • paradigmaváltás

Vezetőként dolgozol és azt tapasztalod, hogy alig van innováció a működésben, a „régi bevált” módszerekhez ragaszkodik mindenki? Inkább silókban gondolkoznak és működnek körülötted a kollégáid? A csapatod 20%-a húz, a többiek csak lehozzák a napot? A vezetőknek az operatív munkák irányítása miatt nincs idejük az embereket vezetni?

A LeaderShift program olyan, mintha újra megtalálnánk a vezetői iránytűt, garantálva a gondolkodás, eszköztár és attitűd teljes átalakulását.

A LeaderShift programunk eszenciája: nem elég egy szuper versenyautó, kell hozzá egy hasonlóképp profi pilóta is! A programunk egymásra épülő elemeivel optimalizálja a működést, új megközelítéseket, szemléletet és módszertant, soft skilleket ad a hiteles vezetői tevékenységhez.

A LeaderShift fő elemei:

 1. Diagnosztikai Fázis: mintha egy nagy teljesítményű autó műszerfalát olvasnánk le, együtt azonosítjuk a kihívásokat és meghatározzuk a fejlesztési fókuszokat. A diagnosztikai eszköztárunk a 360 fokos értékeléstől a ProfileXT teszteken át a Development Center (DC) módszertanáig terjed, és magában foglalja a valós környezetben történő megfigyelést (Shadowing) is. Így biztosítjuk, hogy a program teljes mértékben a Te igényeidre legyen szabva.
 2. Fejlesztő modulok: ezek során elsajátítjuk az új szemléleteket és módszertanokat, majd a résztvevők valós helyzetek és konfrontációk során szereznek tapasztalatokat, megértve cselekedeteik és döntéseik hatását. Így válhatsz igazi bajnokká a vezetés művészetében, ahol nemcsak az autó, hanem te magad is csúcsformában teljesítesz.
 3. Önálló tanulási anyagok: fakultatív jellegű anyagok, inspiráló e-book-ok és webináriumok, gondolatébresztő Ted Talk-ok és podcastek modulokon kívüli elsajátítása.
 4. Leadership kódex: vezetői keretrendszer és mintaműködés kialakítása a hatékony hónapokhoz.
 5. Coaching: Folyamatos visszajelzésekkel és coaching-gal támogatjuk a résztvevőket, elősegítve a tanultak gyakorlati alkalmazását és a teljesítmény folyamatos növelését. Az egyénre szabott iránymutatások révén a résztvevők nemcsak fejlesztik készségeiket, hanem magabiztos pilótákká is válnak a volán mögött.

A már megvalósult programunk eredményeként:

 • 100 fős vezetői képzés után a nem kívánt fluktuáció közel felére csökkent, a motiváltsági szint emelkedett.
 • TOP felsővezetők fejlesztésének eredménye az volt, hogy egyéni szinten definiáltak 58 Akciópontot, melynek 82%-a teljesült, emellett a csapat szintű akciók 100%-a teljesült. Ebben a körben látványosan emelkedett a bizalom, az összetartás, és a szinergia.
 • A manager/coach/leader arányok optimális irányba mozdultak a tréninget követően, megvalósítva az akciópontokat.

Ha úgy érzed, hogy készen állsz arra, hogy egy pilótává válj, és a vezetés új szintjére lépj, a LeaderShift program a te utad. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy fejleszd vezetői képességeidet és elérd a csúcsteljesítményt!

Jelentkezem a Leadershift – paradigmaváltó szemlélet a vezetésben programra  Bevásárlókosár
  Nincs termék a kosaradban!
  Vásárlás folytatása
  0