Az X-SIGHT nemzetközi bővülése új fázisba lépett

2021 január 14.

Rizikós döntés volt a pandémia kezdeti szakaszában az X-SIGHT nemzetközi hálózatának bővítésébe vágni.

Minden kockázat ellenére, úgy éreztük, hogy ki kell használnunk ezt a szakmai szempontból csendesebb időszakot. A felszabadult energiáinkat, egy még sikeresebb jövő érdekében, pedig az innováció és a tréneri partner-hálózat kiterjesztésére kell koncentrálni. A bővülési projekt első lépéseként, gyarapítottuk online kapcsolatrendszerünket, Európa-szerte felvettük a kapcsolatot a kiemelkedően tehetséges trénerekkel, akik vállalták a többkörös kiválasztási folyamatot.

A helyi szakemberek alkalmazása hosszú távon különösen jó döntésnek ígérkezik, hiszen általuk mind fizikailag, mind kompetencia szempontból „tágítjuk határainkat”. Ez a stratégia a későbbi projektek során versenyelőnyt jelenthet.

A nemzetközi fejlesztési programok esetében a „kultúra-azonos”, anyanyelvi szakemberek elfogadottsága a különböző iparágakban sokkal magasabb, így ezt a tényt kellett a lehető legjobban kihasználnunk.

Izgalmas kihívást jelentett, hogy ki tudjuk-e építeni kölcsönösen azt a bizalmi szintet, amelynél bátran átadjuk tudásunkat, valamint tapasztalatainkat olyan partnerek számára, akikkel egyelőre nincs személyes kapcsolatunk. A rendelkezésünkre álló online eszközökkel, jól működő minőségbiztosítási keretrendszerünkkel, valamint alapos felkészítéssel át tudtuk adni tudásunk legjavát. Az egységes módszertan alkalmazásával pedig nemzetközi programjainkon, a megszokott kiváló minőséget tudjuk garantálni.

Tanulságos és értékes volt megtapasztalni a váratlan, nehéz helyzetek kezelését. Lehetett volna kifogásokkal hárítani, mi inkább lehetőségként tekintettünk rájuk.

Csapatunk bővülésével további ajtók nyílnak meg számunkra 2021-re, amelyek rengeteg új kihívást tartogatnak számunkra.

Kibővült csapatunk bemutatását megtaláljátok weboldalunkon: ITT

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0