Keresés

Team coaching

  • Csapat szintű fejlődés
  • csapatdinamika
  • együttműködés fejlesztés

Team szintű fejlődés: hozza ki a tartalékokat a csapatból!

A team coaching nem csoport coaching – hiszen a team tagok egymást kiegészítő képességekkel rendelkeznek, elkötelezettek egy közös cél, teljesítendő feladat, valamint munkamód iránt, amelyekért együttesen vállalják a felelősséget

A team coaching folyamatban a team tagok közösen tanulnak a kollektív képességek fejlesztése és a megcélzott teljesítmény növekedés érdekében. A team coaching során a coach a hagyományos coaching-módszereket alkalmazza. 

A team coaching menetében az X-Coach segít felszínre hozni azokat a tényezőket, melyek hátráltatják az együttműködést (pl. konfliktusok, kommunikációs kihívások, egyéni és csoportos szintű elakadások, hiedelmek, berögzöttségek), és arra inspirálja a csapattagokat, hogy új megközelítéseket, új célokat, akcióterveket dolgozzanak ki és valósítsanak meg. 

A team coaching nem csak tényleges csapatok módszere lehet, hanem olyan csoportok számára is alkalmas, akik most verbuválódva valamilyen szempontból közös cél felé haladnak, hasonló kompetenciákat szeretnének fejleszteni, vagy hasonló kihívásokkal küzdenek.  

Válassza Team coaching szolgáltatásunkat, ha mihamarabb szeretne csapat szintű fejlődést elérni!