A legjobb értékesítői potenciál is fejleszthető. 

Érjen el áttörési eredményt az értékesítésben! 

A sales coaching folyamatban a coach megfigyeli az értékesítő munkáját, annak érdekében, hogy releváns visszajelzést tudjon adni: mi az, amit az értékesítő jól csinált, illetve hol vannak azok a tartalékok, melyek mozgósítása révén az értékesítő teljesítménye szignifikánsan növekedni fog. A fejlesztendő területekre a coach a megmondás” helyett jó kérdésekkel vezeti rá a coacheet – hiszen így saját maga talál rá a helyes módszerekre, alkalmazandó praktikákra. 

A sales coaching során az X-Coach oldani tudja a coachee-ben lévő blokkokat, melyek visszatartják a sikerreceptek alkalmazásától, akkor is, ha ezen blokkok miatt az értékesítő legbelül már nagyon frusztrált. A folyamatban a coachee elsajátítja azokat a technikákat, melyekkel sikeresek lesznek és a coaching segítségével támogatjuk azok beépülését. A coachee a folyamatban megtanulja az értékesítés tervezését is. 

Ez a coaching nem csak az értékesítők számára létezikhanem speciális esete a sales management coaching, az értékesítési vezetők számára. Ilyenkor az értékesítési vezető kettős szerepben van – egyrészt coachee, másrészt csapattagjai számára ő a salescoach, mely feladathoz a folyamatban hatásos eszközöket adunk  

Az értékesítési vezetők két leggyakoribb típusa az irányítóés a támogató. Előbbi rövid távon eredményes, de hosszabb távon gátolja a csapat eredményességét. Utóbbi pont fordítva, a jövő sales-mestereinek együttműködését építeni – ez jó stratégia, amely pozitívan hat nem csak az értékesítési csapat szervezeti kultúrájára, de a teljes hierarchiára is. 

Az értékesítés kicsit olyan, mint a foci. Mindenki kiváló szakértő a témában, legyen szó két spontán összeállt csapat közti barátságos mérkőzésről, vagy Bajnokok ligája tétmérkőzésről. Ön melyik ligában szeretne játszani? 

Sales Coaching

225.000 Ft400.000 Ft

Válassza Sales coaching szolgáltatásunkat, ha mihamarabb szeretne az értékesítői potenciálján javítani!

Rendelés után 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Törlés
  • Résztvevő adatai (1)

    Kiválasztások törlése

Több jelentkező lenne, vagy vidéki helyszínen szeretné igénybe venni a szolgálatást?

Kérjen egyedi ajánlatot
Cikkszám: SC-O-3A6A Kategóriák: , Címke:

További információk

Alkalmak

3 alkalmas, 6 alkalmas

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sales Coaching” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.