Egy izgalmas, nemzetközi projekt kulisszái mögött

2022 szeptember 27.

Különleges tanulási módszertan? Nemzetközileg híres coachok? Sokszínű témák?

Egy izgalmas nemzetközi projekt keretén belül India, Szlovákia, Oroszország és Magyarország 12 executive talentjének fejlesztésében veszünk részt.

A program több szempontból is különleges, hiszen egyrészt négy nemzetközileg elismert, a szakmában kiemelkedő executive coach fejleszti egyénileg a résztvevőket. Külföldi kollégáink közül az egyik coach egyben TED előadó is, másik kollégánkat 2021-ben Bécs legjobb üzleti coachának választották, magyar kollégáink közül egyikük a coach szerepe mellett pilóta szakmájából eredő tapasztalatait is beépíti gyakorlati, üzleti és vezetői alkalmazásba, másikuk már több mint 400 sikeres közép- és felsővezetői coachingot tudhat a háta mögött.

A másik érdekesség a tanulási módszertan, ugyanis a gyakorlatias learning modulokat követően mindig van egy hónapos időszak, ahol az ajánlott tartalmakat (pl. könyv, e-learning, podcast, videó) egyénileg dolgozzák fel az executive talentek, majd egy retrospective során reflektálnak az elsajátítottakra. A sokszínűség a témákban is vissszaköszön: többek között a személyes márkán és kulturális különbségeken át a döntési, prezentációs és tárgyalási technikákon keresztül a stresszkezelés és kiégés megelőzés kérdésköreiben merülünk el a résztvevőkkel.

Tapasztalatunk szerint a valódi fejlődéshez időt kell biztosítani és teret kell adni a csoportos és egyéni tanuláshoz egyaránt, melynek egy részét önállóan tudják megvalósítani a vezetők, de az igazi áttöréshez egy coach támogatása elengedhetetlen.

Kíváncsi vagy, hogy a vezetők milyen tartalmakkal fejlesztik magukat? Kattints az alábbi linkekre és inspirálódj a témában!

További izgalmas önfejlesztő tartalmakért kövesd oldalunkat!

www.x-sight.hu

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0