X-SIGHT.

Az új paradigma

Akik a tudást őrzik, az emberiség egy fontos részét őrzik. Mi ennek az ősi gyakorlatnak az erejében hiszünk, abban, hogy az ismeretek gyűjtésének és megosztásának hagyománya a szervezeti hatékonyságtól a társadalmi mechanizmusokon át a teljes gazdaság fejlesztéséig is kihat.

Teremts trendet a tudásunkkal

Módszertanunk 80%-ban a konkrét megvalósításról, kipróbálásról és gyakorlásról szól, ezzel biztosítva a képzés anyagának alkalmazás szintű beépülését. Újszerű megközelítésünkkel szakértői szintre emelünk a tudástranszfer használatában, ezzel idézve elő paradigmaváltást.

X-SIGHT.

A vállalati innováció trendformáló think tankje.

Az aprónak tűnő ötletekből nőnek ki azok a jelentős innovációk, amelyek képesek teljes cégek, életek működését megváltoztatni. Formabontó és unikális tevékenységünkkel a think tankek működését serkentjük, amikkel gyökeres változást elindító folyamatok jönnek létre.

Fejlesztés helyett változtatás

Megközelítésünkben a kihívásokra a folyamatos „toldozás-foldozás” helyett a problémára fókuszáló, pontos és gyökeres változtatás az adekvát válasz. Az innováció jegyében képzéseink felépítését, tartalmát, tematikáját és a módszertant a visszajelzések alapján legalább félévente aktualizáljuk.

ROI kalkulátor

Együttműködésünk a mérhetőség és megtérülés pillérein alapszik. Ezért fogalmazunk meg garancia- és felelősségvállalási KPI-okat fejlesztési megoldásainkra.

Egy kis betekintés eddigi projektjeinkbe:

az összesített megtérülés
7,6-szoros az első 12 hónapban.

Ennél még eggyel is továbbmegyünk, ugyanis szeretnénk számosítani tapasztalatunk eredményét az értékesítés területén: ROI kalkulátorunkkal ki tudod számítani értékesítői csapatod fejlesztésének várható megtérülését.

Várható megtérülés

Számold ki a várható megtérülést az értékesítői csapatod fejlesztésére!

millió Ft/év
%

A fejlesztés várható árbevételnövelő hatása:

0

millió Ft/év

A fejlesztés várható profitnövelő hatása:

0

millió Ft/év

A fejlesztés várható költsége:

0

millió Ft

Várható üzleti eredmény növekedés:

0

millió Ft/év

A fejlesztés várhatóan hányszorosan térül meg az első 12 hónapban:

0

ROI

Bemutatkozik

az X-SIGHT

Alakítsuk együtt a jövőt.
Csatlakozz te is és találkozzunk
a Business Festen!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0