Happy Company – Magyarország meghatározó vállalatainak csatlakozása

2019 október 27.
Tényleg boldogtalanok vagyunk, vagy ez csak egy újabb sztereotípia, egy önbeteljesítő jóslat? Az OECD legfrissebb, 2016-os vizsgálata szerint 2013-hoz képest az utolsó helynél előbbre került Magyarország, tehát van remény. A helyzet azonban az, hogy a 32 országot tömörítő szervezet listája kettővel bővült, amelyeknél nincs referencia érték, Magyarország pedig csak őket tudta megelőzni.
A tudomány számára nem kérdés, hogy egy ország életöröm indexe szoros összefüggésben van a teljesítőképességével, gazdasági növekedésével, és nem véletlen, hogy szervezeti szinten is egyre inkább kerül előtérbe a munkavállalók ‘boldogság értéke’. Az X-SIGHT csapata úgy döntött, zászlóshajót indít ebben a törekvésben, és programjait, fejlesztéseit, célkitűzését a HAPPY COMPANY kezdeményezés köré építi.
Ehhez csatlakozott több mint 50 különböző nagyvállalat közel 100 felsővezetője is, akik elkötelezettek a munkatársaik boldogság szintjének növelésében, és hisznek abban, hogy ez megtérülő befektetés a vállalatok számára.
Idén szeptemberben először került megrendezésre a Happy Company Party, így útjára indult az a 3 pillérből álló folyamat, amely ebben áttörést tud hozni az arra nyitott döntéshozók és a vállalt egészének életében.
A rendezvényen Hajnal Géza cégvezető partner a stratégia aktiválás, dr. Kiss-Weszelovszky Ottó a sales boost, Tárczy Júlia pedig a szervezeti kultúra építés új megközelítéseit mutatta be, ezek alapját, az érzelmileg intelligensen működő vezető szerepét pedig Gasztonyi Gergely tárta a Groupama Arénában rendezett Happy Company meghívott résztvevői elé.
Nagy öröm számunkra, hogy a cégek, akikkel együtt dolgozunk, hisznek ennek a kezdeményezésnek az értékteremtő szerepében, és hogy azóta is egyre több vállalat jelezte, csatlakozni szeretne, és meg akar tenni a munkatársai kiegyensúlyozottsága érdekében mindent, amit egy szervezet, egy vezető, egy kultúra megtehet. Ezért folytatjuk, és örömmel várunk mindenkit, aki szeretne a tettek szintjén részt venni, és úgy érzi, van tartalék a cégében.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0