Interjú Török Péterrel – cégünk drón mesterével

2019 október 27.

Péter, te már az X-SIGHT alapítása óta dolgozol a cégnél, láthattad mekkora fejlődésen ment keresztül. Szerinted mi az a legfontosabb tényező, amelynek ez köszönhető?
Már az első céges eseményen, még abban az időben amikor az X-SIGHT elindult volt egy bemutatkozó konferenciánk, amit Havasi Balázs zongoraművész fellépése tett igazán emlékezetessé. Szerintem már itt is látható és érezhető volt, hogy hitvallásunkhoz közel áll a művészet, a kreativitás. Ez a mindennapokban azt jelenti, hogy az iparágak közti legjobb gyakorlatokat minél több ötlettel ötvözzük, és folyamatos innovációkkal használjuk fel, illetve gondoljuk még tovább.
Mi motivált téged arra, hogy végül te is tulajdonos legyél?
Ahogy a korábbi munkáimban is, itt is folyamatosan az áttörést keresem. Amikor ehhez a csapathoz csatlakoztam, akkor is egy szép kihívásokkal teli cél mozgatott, amelyet végül elértem.
Számodra mi a legnagyobb kihívás a munkádban, és ezt hogyan oldod meg?
Mint az emberek többségének, nekem is a legnagyobb kihívás, hogy hogyan tudom megoldani a magánélet és a munka egyensúlyát.
Rengeteg a feladat: programok kidolgozása, tartása, értékesítés fejlesztés, és eközben ne feledjük magunkat se fejleszteni! A tréningek sok esetben vidéken vannak, így amikor hajnal 4:30-kor indulsz az aznapi cél-állomásod felé, akkor nagyon erősen kell mozgósítani az energiáidat, hogy időközben magánéleti céljaidat is el tudd érni.
Mi az az élmény amire a legszívesebben emlékszel az X-SIGHT-al kapcsolatban?
Nagyon szívesen emlékszem azokra a csapatépítőkre, amikor közösen gondolkozunk, ötletelünk, játszunk…egy jó példa, mikor egy közös síelés alatt Hidasi Ági kolléganőnk lánya elveszett az egyre ködösebbé váló pályán, és hosszú ideig senki sem látta. Végül a csapat egy emberként kereste és ennek köszönhetően meg is találtuk! 🙂
Ugyan itt megemlítenék még egy számomra kedves dolgot. Tavaly tartottuk a Happy Company Party-t, ahol nagy hangsúlyt fektettünk a Colorplay Egyesület hátrányos helyzetű fiataljainak támogatására. Ez nagyon fontos ügy, és jó érzés amikor tudunk segíteni. Kifejezetten örülök, hogy az X-SIGHT teljes csapata szívügyének tekinti ezt a területet is!
Mit csinálsz szívesen szabadidődben?
Télen a síelés, hótalpazás, nyáron a kajak és SUP evezés a kedvencem.
A harmadik pedig, amit bármilyen évszakban lehet – a drón reptetés! Ami a legjobb benne, hogy bármelyik aktivitást szépen meg lehet vele örökíteni!
Milyen fontosabb terveid vannak a jövőre nézve?
Az alapvégzettségem mérnök-informatikus, tehát mindig is közel állt hozzám az informatika és a digitális világ. Azt gondolom, hogy az a hatalmas fejlődés, amilyen léptekben a digitális területek folyamatosan megújulnak és egy percre sem lassulnak az innovációk következő szintre emelésében, már így is nagyon átformálja a jövőbeni terveket: a mesterséges intelligencia, virtuális valóság…stb. Személyes célom, hogy ezek használatában áttörést érjünk el az X-SIGHT-tal!

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0