Lépj az érzelmi intelligencia fejlesztés következő szintjére

2019 október 27.
A tökéletes Win-Win helyzet
Nem is olyan rég, amikor még sütött a nap, állami gondozásban nevelkedett fiatalok fejlődhettek a Bravogroup vezetőinek segítségével egy 2 napos intenzív EQ X-Press tréningen.
A feladat kettős volt: a tréning résztvevők mentorpárokat alkotva, a trénerek által vezetett feladatok mentén feltérképezték a rájuk bízott fiatal erősségeit és fejlesztendő területeit, míg ők maguk a 25 EQ kompetencia területén birkóztak meg egyéni kihívásaikkal.
-Amellett, hogy saját vezetői és emberi tapasztalataikon keresztül rávilágítottak az önmenedzsment fontosságára, valamint arra, hogy hogyan kezeljék a fiatalok emberi és társas kapcsolataikat a munka világában, ez a diagnosztikai folyamat, minden esetben párhuzamba állítható saját vezetői kihívásaikkal, élethelyzetükkel.-
A tréning egyik értékeként a Bravogroupos mentorok abban is segítették a fiatalokat, hogy pályaválasztási attitűdjük pozitív irányba mozduljon el és a felnőttekbe, magukba vetett hitük is erősödjön.
Nagy Niki – Fordulópont
„Kezdetben nehéz volt megnyílni a mentoraimnak, de ők nagyon nyitottak voltak felém és ez csodálatosan jó érzés volt. Kezdtem bontogatni a szárnyamat, de nagyon nehéz dolguk volt velem…
Felbecsülhetetlen érzés volt, amikor egy másik mentor is odajött hozzám beszélgetni…Kiléptem a komfortzónámból és új dolgokat tudtam meg magamról. Elsírtam magam. Megkönnyebbültem.
Sok mindenre rájöttem, a kritikákat is bírtam, muszáj volt, hisz azért mentem: fejleszteni magam, magabiztosságot szerezni, önbizalmat…
Ezek nélkül az emberek nélkül nem tudtam volna elindulni az új utamon. Nagyon sokat köszönhetek nekik. Sokszor nem értettem az ő nyelvüket, nem is mindig mertem visszakérdezni, de amikor az én nyelvemen is elmondták a dolgokat kezdtem megérteni sok mindent.
Elkezdtem bízni a mentoraimban. Az egyik lett a bizalmasom, a háttérből segített engem. Mai napig tartom velük a kapcsolatot.
A tréning reggelén a saját mentorommal és egy másik fiatallal és a mentorával 5,22 km-t futottunk. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha képes leszek ilyen hosszú távot megállás nélkül futni, de megcsináltam, mert elkezdtem bízni magamban. Szuper volt az egész egy életre bennem marad és azóta is hetente egyszer, kétszer futok, könyvet olvasok…Köszönöm a trénereknek, a mentoroknak azt, hogy láttak bennem reményt és magamnak is köszönöm, hogy rá tudtam venni magam a változásra. Káprázatos érzés!”
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0