Mindig magasabbra – villáminterjú Gasztonyi Gergely kollégánkkal

2019 október 27.
Először is hadd kérdezzem meg, hogyan lett belőled az X-TEAM egyik legeredményesebb tagja? A tréner, tanácsadó, coach nem egy olyan népszerű szakma, amit a gyerekek már kiskorukban emlegetnek és készülnek, hogy ők bizony orvosok, vagy rendőrök szeretnének majd lenni. Te mikor érezted azt, hogy ebben a szakmában van a helyed és így fogsz tudni kiteljesedni?
Édesanyám nyomdokaiba léptem, látva az ő elkötelezettségét és lelkesedését a szakma iránt, így ő lett az egyik példaképem és egyben ő adott inspirációt ehhez. Azóta érzem igazán, hogy itt a helyem amióta megtanultam tiszta visszajelzést adni a részvevőknek, ezzel bátran utat mutatva nekik a fejlődéshez, sikerhez.
Mi az képesség vagy tudás, amire a leginkább szükséged van munkád során?
Szerintem a tréneri hitelességhez alapvetően járul hozzá, ha minél több iparágat ismerünk és ezekben folyamatosan keressük az éppen elérhető legfrissebb szakmai fórumokat/rendezvényeket, jó gyakorlatokat.
Minden irányba megfelelni, bizalmat kiépíteni úgy, hogy az ember végig hiteles maradhasson, ráadásul ezt sokszor újabb és újabb csoportokkal/egyénekkel újra felépíteni egyáltalán nem könnyű. Mi ennek a titka?
Én abban hiszek, hogy mindenkinek megfelelni nem lehet, az én célom az eredményesség. A hétköznapokban belépve a tréningtermekbe gyakran jut eszembe Steve Jobs híres mondata: „Légy a kiválóság fokmérője!”
Mivel töltöd legszívesebben a szabadidődet?
Nagyon szívesen töltöm családi körben a párommal, kisfiammal. Ezen felül az életemben még meghatározó szerepe van a repülésnek is.
Milyen terveid vannak a jövőre nézve?
Szakmailag elsősorban a vezetőfejlesztés, a coaching és az autóipar területeken szeretném tovább bővíteni az ismereteimet.
Személyes távlati céljaim között pedig szerepel az újabb mérföldkövek elérése a repülés terén.
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0