Ritka, mint a fehér holló: projektekkel színesített értékesítési tehetségprogram

2024 május 3.

A tehetség- vagy talent programok egyre gyakoribbak és sikeresek, az értékesítésfejlesztési tehetségprogramok már ritkábbak. Az igazi, modern értékesítést célzó, projektekkel kombinált tehetség programok pedig olyanok, mint a fehér holló.

A változó piaci környezetben a Lambda Systeme Kft. – meghatározó szereplője a mai magyar építőanyag-kereskedelemnek – a rá igencsak jellemző „új hullámos” fejlesztések sorát folytatva, 2023-ban egy hosszútávú programot indított el velünk közösen. Célkitűzésünk volt új és friss irányok célkeresztbe vétele az értékesítésben, ezzel biztosítva a piaci pozíció és a kollégák lojalitásának erősítését, valamint a folyamatos fejlődést.

 

A projektek kapcsán az azonosított egyéni fejlesztési igényekre koncentráló programok mellett megvizsgáltuk az áttörési lehetőségeket és azonosítottuk a modern értékesítés bevezethető összetevőit. A lelkes résztvevői csapat projektmunkában a modern fizetési megoldásokat, az ügyfelek kezelésének megújítását, AI megoldások alkalmazását az értékesítésben, az értékesítők folyamatokba és szervezetbe integrálásának lehetőségeit és az értékesítés támogatásának új szintjeit dolgozta ki.

„Büszkék vagyunk, hogy bejelenthetjük: a ‘New Wave’ talent programunk résztvevői rendkívüli projekteket hoztak létre, amelyek jelentős pozitív változást eredményeztek szervezetünkben.  Eredményeik nemcsak mérhetőek, de inspirálóak is! A ‘New Wave’ program nem csupán üzleti siker; az abban résztvevő kollégák lenyűgöző személyes fejlődésen mentek keresztül. Lépéseket tettek előre az emberi kapcsolatok fejlesztése, a hatékony kommunikáció és önismeret terén, ami a munkahelyi elégedettség és produktivitás új szintjét hozta el számukra.” – Összegzi az idén zárult programot Wiesinger Raimund, a Lambda Systeme Kft. ügyvezetője.

 

„Szívből köszönjük a vezetők, a HR és a mentor csapat elkötelezettségét, akik nélkülözhetetlen támogatást nyújtottak a ‘New Wave’ program sikeréhez! Az ő támogatásukkal valósítottunk meg változásokat, amelyek meghatározóak lesznek szervezet jövője szempontjából.  Az elért fejlődés és megtérülés mutatja cégünk elkötelezettségét az eredmények és a hosszútávú partneri kapcsolatok iránt.” Török Péter, X-SIGHT partner

Talent program

A ‘New Wave’ programnak köszönhetően a mentorok és a résztvevők szakmai és személyes kapcsolataikat is fejleszthették, szerte az országban hidakat építve különböző kereskedések és generációk között. Ezek a kapcsolatok erősítik a vállalat közösségét és elősegítik az ágazatközi együttműködést.

 

Minden elismerésünk a program során képviselt lendületes és elkötelezett csapatmunkához, és kívánjuk e szemlélet továbbvitelét a jövőben is, hiszen a vállalatok versenyképessége a benne dolgozó csapatokban rejlik!

Ha te is szeretnél újítani és kihozni csapatodból a legtöbbet, akkor keress minket, személyesen, telefonon vagy emailen is szívesen adunk ötletet ahhoz, hogyan érd el kitűzött céljaidat. Lépjünk kapcsolatba az info@x-sight.hu email címen, vagy a 06-1-464-5223 telefonszámon!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0