Sales Fest: A feje tetejére állítjuk az értékesítés világát!

2024 április 10.

Nem kispályás esemény létrehozására adtuk a fejünket: olyan fesztivált hozunk össze a Business Fest csapatával, amire eddig még nem volt példa hazánkban!

A Sales Fest az első sales fókuszú szakmai fesztivál, ahol a szakma top vezetői gyűlnek össze, hogy új szintre emeljék az üzleti siker kulcsát, az értékesítést. Hiszünk abban, hogy a sales / értékesítés nem a termékek vagy szolgáltatások tukmálásáról szól, hanem a vállalatok jövőjének egyik legfontosabb stratégiai eleme. Egy komoly szakma, ami mögött összetett eszközök, stratégiák, folyamatok és mechanizmusok húzódnak. Éppen ezért alakítunk ki egy olyan elit platformot, ahol együtt tudunk gondolkodni, okosodni és inspirálódni.

Itt tudod megnézni 3 perces videónkat, ahol a küldetésünkről hallhatsz bővebben!

Miért érdemes ott lenned velünk?

🏅 Minőségi szakmai tartalom

A legaktuálisabb, legizgalmasabb témák csokra széles választékban, 4 színpadon. Egy kis bepillantás ezek leírásába:

**SALES RE-DESIGN BY X-SIGHT: Miként tudunk a változó világban állandóan újratervezni, hogyan vizsgáljuk át a teljesítmény rendszereinket, és építsünk ki magunknak lojális, motivált csapatot?

**AI EATS SALES BY X-SIGHT: Hogyan formálja a sales világát az AI és a digitalizáció? Mi várható az értékesítés területén? Milyen folyamatok digitalizálhatók és mihez elengedhetetlen a személyes értékesítés?

**SALES MASTERS: Az ügyfélkezelés teljes ciklusa kerül górcső alá. Milyen lehetőségek vannak egyes folyamatok racionalizálására? Mely rendszerek hasznosak, és hogyan döntsük el, mi a legelőnyösebb egy adott vállalatnak?

**ART OF SALES: Milyen jövőálló kompetenciákra van szükségünk értékesítőként? Mit tanulunk a kudarcokból? Hol a határ az átverés vagy a csibészség között? Miként legyünk meggyőzőek?

Az eseményre az X-SIGHT csapata nemcsak főtámogatóként, hanem előadóként is nagy erőkkel készül. Előadás és kerekasztal beszélgetések keretében találkozhatsz velünk – a részletekről hamarosan többet is elárulunk! 🤭

🎨 Inspiráló sokszínűség

Az ihlet forrása a sokszínűségben rejlik. Ebben nem szűkölködik a Sales Fest, hiszen lehetőséged lesz iparágakon átívelő szakmai kapcsolatokat építeni. Emellett a Business Fest 4 másik szakmai fesztiválnak is otthont ad – HR Fest, IT Fest, Ecommerce Fest és Business Builders – amely remek alkalom a más területekről érkező szakemberekkel való találkozásra is.

1 nap | 4 színpad | 800+ résztvevő – SAVE THE DATE:

📆 Időpont: 2024. június 13. csütörtök, 09:00 – 18:00

📍 Helyszín: Millenáris

Légy te is részese az az első sales fókuszú szakmai fesztiválnak, a Sales Festnek! Jegyinfók: https://jegyvasarlas.businessfest.hu/#/
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0