Szél(sz)es Tomi kalandjai és az értékesítés buktatói

2024 június 11.

A sales világában való navigálás kemény feladat, tele elutasítással és buktatókkal. Mik azok a kritikus pontok, amikre érdemes odafigyelned egy értékesítési folyamatban, tanulva Tomi helyzeteiből?

Itt tudod megnézni 5 perces videónkat, ahol Tamás bemutatja, hogyan rontsuk el egy perc alatt a folyamatot:

🗝️ Mi a kulcs ezekhez a helyzetekhez?

🎵 Ráhangolódás: talán az egyik legkeményebb dió megtalálni az ügyféllel a közös hangot és rátapintani a valódi igényeire. Ezek hiányában az értékesítési folyamat könnyen nyomulássá, tolakodóvá válhat, ami nemcsak az eladás sikerét veszélyezteti, hanem a hosszú távú kapcsolatokat is.

👨‍💼Első benyomás: Az a sorsdöntő 60 mp az értékesítés területén megnyithatja az utat a siker felé. Azonban, ha nem vagy figyelemmel az ügyfeledre, még a nevét sem tudod, akkor bizony falba fogsz ütközni, vagy arra eszmélhetsz fel, hogy ismét tukmálásba fordult át a sales.

🏁Önmagam és cégem pozícionálása: mély termékismeret és magabiztosság kell ahhoz, hogy hiteles legyél, és át is tudd adni az ügyfelednek, milyen értéket képviselsz. Az sem árt, ha képben vagy a konkurenciával és gazdasági helyzettel, amellyel fel tudsz készülni a nehéz kérdésekre.

🌟Bizalom: ez a sales alapja. Nélküle minden stratégia csupán üres ígéret, és vonakodó ügyfelek sorozata. Az őszinteség és a megbízhatóság kulcsfontosságú a hosszú távú kapcsolatok kialakításában, így nemcsak a jelenlegi értékesítés sikerek, hanem a jövőbeli üzleti lehetőségek bázisa is.

A kritikus pontok és buktatók figyelembevételével nyerheted el végül az ügyfelek szívét és bizalmát.

1 nap | 4 színpad | 800+ résztvevő – SAVE THE DATE:

📆 Időpont: 2024. június 13. csütörtök, 09:00 – 18:00

📍 Helyszín: Millenáris

Légy te is részese az az első sales fókuszú szakmai fesztiválnak, a Sales Festnek! Jegyinfók: https://jegyvasarlas.businessfest.hu/#/

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0