Új szemlélet a horvát távközlésben

2019 október 27.
Korlátlan internet egyenlő a korlátlan lehetőségekkel, így rázta fel a horvát távközlési piacot a Tele2. A cég dinamikusan fejlődő portfóliójához egy legalább olyan dinamikusan fejlődő csapat csatlakozik, akikkel 9 üzletben azon dolgozunk, hogy a telekommunikációs szolgáltatásokat egy új szintre emeljük a horvát vásárlók szemében.
„A piacon elsőként vezette be a korlátlan mobilinternet csomagokat a cég, azonban az igazi áttöréshez, elengedhetetlen a hatékony kommunikáció és felkészültség az üzletekben dolgozó tanácsadók és vezetők részéről. Éppen ezért az idei fejlesztés gerincét az üzletekben tartott tréningek adják, így a csapat tagjai azonnal, élesben alkalmazhatják az új, kreatív megoldásokat.” – mondta Török Péter, a projekt vezetője, cégünk társtulajdonosa.
A korlátlan mobilinternet csomagok a mobil oldal mellett, otthoni használatra is ideálisak, éppen ezért a fejlesztés fókusza a tanácsadók ügyfélkörének és a Tele2 piaci részesedésének növelése. Nagyszerű lehetőségnek tekintjük, hogy legújabb nemzetközi projektünkben egy folyamatosan bővülő csapattal, nap mint nap a jövő kommunikációs megoldásaival foglalkozhatunk.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0