Univerzális kollégák – lehetséges!

2021 szeptember 28.
Tapasztaltad már, hogy számos ötlet van egy kereskedelmi cégnél a hatékonyság növelésére, azonban ezek nem kerülnek gyors megvalósításra a sok üzlet és fizikai távolság miatt?
Ha igen, akkor a következő cikkünk neked szól!

 

A gyorsan fejlődő digitális világ kihívásaihoz alkalmazkodva egyre több szervezet épít az új digitális megoldásokra a saját képzéseikben, alkalmaz videós e-learning tartalmakat a belső és külső tudás és ötletek kiaknázásával. A retail értékesítésben különösen hatékonyak a Mester Modellek, amelyek a működési folyamatok és szerepkörök átjárhatóságát és optimalizálását segítik.

 

 

De mitől is különleges ez az innováció?

 

A cég sajátos kihívásaihoz igazodva a legkiválóbb kollégákkal és vezetőkkel közösen alkotjuk meg a legszuperebb megoldásokat a magas színvonalú működés jegyében. Ez megteremti a lehetőségét annak, hogy mind a jelenlegi, mind az újonnan belépő kollégák egyszerre, egységes tudásra tegyenek szert.
Változatossá tesszük a tanulást, írott, kártya és videó formátumok kombinálásával. A kártya magabiztosságot ad a kollégáknak, azzal a tudattal, hogy bármikor segítségül hívhatják, a videós tartalom révén pedig az anyag korlátlanul visszanézhető. A videó egy kerettörténet köré épül fel, ami életszerű hétköznapi szituációkat mutat be, így ez is hozzájárul ahhoz, hogy a program igazán szerethetővé és könnyen elsajátíthatóvá váljon.
Ha több kereskedelmi egységet vezetsz, akkor érdeklődj és nézz utána a Mester Modellek előnyeinek!
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0