Y generációval erősít az X-SIGHT

2019 október 27.

Tulajdonosi változások a régió egyik meghatározó szervezetfejlesztő cégénél Márciusban bővült az X-SIGHT tulajdonosaink köre, így az eddig is többségi tulajdonosok, Hajnal Géza cégvezető és Dr. Kiss-Weszelovszky Ottó mellett mostantól Tárczy Júlia, Gasztonyi Gergely és Török Péter is tulajdonrészesként dolgozik tovább a vállalatnál. A cégvezetés nem titkolt célja, hogy ezzel még inkább felelősségbe hozza a már hosszú évek óta kiemelkedően teljesítő kollégákat.

Hajnal Géza elmondta, hogy a döntés mögött annak a jelenkori kihívásnak a kezelése is áll, ami az Y generáció eddigiekhez képest jelentősen megváltozott motivációs faktoraival és munkakultúrájával érkezett meg a vállalatok életébe.

„Ma egy igazán tehetséges fiatal nem fog csupán érzelmi alapon vagy jónak gondolt fizetésért egy cégnél maradni évtizedeken keresztül. Ha kap egy jobb lehetőséget, ami szakmailag nagyobb kihívások elé állítja, és egyben nagyobb sikerrel kecsegtet, akkor váltani fog. Mindeközben égető szükség van rájuk nem csak azért, mert a vállalati tréningpiac számára döntéshozónak számító vezetői kör, illetve a résztvevők is egyre nagyobb arányban képviselik ezt a korosztályt, hanem mert friss a tudásuk, és ami még fontosabb, rendkívül nyitott és innovatív gondolkodásmódjuk van.”

A tulajdonosi kör bővítése mellett a cég új senior és fiatal kollégákkal is bővül, amivel az elmúlt években elindult stabil árbevétel növekedésre reagálnak.

Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0