Keresés

Érzelmi intelligencia fejlesztés

 • jó vezető
 • szervezetfejlesztés
 • társadalmi felelősségvállalás

ÉRZELMI INTELLIGENCIA ÉS MINŐSÉGI IDŐ:

ÚJ IRÁNY A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS ÉS A SZERVEZETFEJLESZTÉS TERÉN

 

Most igazi mentor leszel!

Nehéz sorsú, állami gondozásban nevelkedett fiatalok bevonásával, modellezett tréning-szituációk megoldása helyett egy fiatal valódi, nehéz helyzetét javíthatod a mentorálás és coaching eszközeivel. A fiatalok nehézségeit feltérképezve, közösen alkottok meg számára egy jövőképet, amellyel ők képesek lehetnek boldogulni az életben.

Miért hasznos ez számodra?

Miközben ráébredsz, hogy empátiával hogyan egyengetheted mások útját, azt is felismered majd, hogy érzelmi intelligenciád mozgósításával, milyen hatást tudsz gyakorolni kollégáidra. Ezzel pedig saját szervezeted működését teszed hatékonyabbá, eredményesebbé.

Milyen egy jó vezető napjainkban?

Extrém magas az érzelmi intelligenciája. Empatikus. Megérti és fejleszti kollégáit. Együttműködő. Ismeri önmagát. Felismeri a konfliktushelyzeteket és jól kezeli azokat. Képes kihozni kollégáiból a bajnokot. Folyamatosan visszajelzéseket ad. Szívesen újít, kezdeményez. A tréning a Colorplay és az X-Sight Vezetési Tanácsadó Kft. közös társadalmi felelősség vállalási programján belül valósul meg.

Válassza a Érzelmi intelligencia fejlesztés szolgáltatásunkat, ha mihamarabb szeretne az érzelmi intelligenciáján fejleszteni!  Bevásárlókosár
  Nincs termék a kosaradban!
  Vásárlás folytatása
  0